Funktions- plaggen som underlättar din vardag

Stilsäkra funktionskläder är trendigare än någonsin, och de hjälper dig i många vardagliga situationer.

Vi har listat de smartaste funktionsplaggen som hjälper dig igenom vinterhalvårets tillhörande regn och kyla.

Venture Vest från Houdini
En isolerande väst för årets alla säsonger – fungerar minst lika bra på vandringsresan som under vinterjackan när minusgraderna faller eller på löprundan en sen höstkväll. Finns både för dam och herr.
Psst! Som om inte västens egenskaper vore nog kan vi också meddela att den här produkten är återvinningsbar. Houdini ber dig därför att lämna in den till butiken igen när den är utsliten.

Outletpris: 840 kr
Ordinarie pris: 1.400 kr
Rabatt: 40%

Linn Parka från Didriksons
En klassisk och mjuk damparka med feminin passform. Jackan har tejpade sömmar för att förhindra att vatten tränger sig igenom, vilket gör den 100% vind- och vattentät. Håller dig alltså garanterat varm i vinter!

Outletpris: 799 kr
Ordinarie pris: 1.799 kr
Rabatt: 56%

Loen Wool Socks från Bergans of Norway
En kraftig, varm och slitstark ullstrumpa. Om du bär dessa slipper du oroa dig för obehagligt blöta fötter; polypropylen-fibrerna leder nämligen snabbt bort fukt till ytan och förångar den, vilket håller fötterna torra och bekväma.

Outletpris: 129 kr
Ordinarie pris: 295 kr
Rabatt: 56%

Helium från Peak Performance
En superlätt damjacka som håller dig varm och har ett vattenavvisande och vindtätt skalmaterial. Finns i en rad olika färger!

Outletpris: 1.200 kr
Ordinarie pris: 2.300 kr
Rabatt: 47%

Fjellrapp Lady Tee från Bergans of Norway
En t-shirt perfekt att bära som underställ under hela vinterhalvåret, och som reglerar temperaturen på ett behagligt sätt.

Outletpris: 350 kr
Ordinarie pris: 700 kr
Rabatt: 50%

Power Houdi från Houdini
En klassiker sedan 2003! Power Houdin är gjord i det slitstarka materialet Power Stretch Pro från Polartec, vilket sägs vara det bästa fleecetyget i sitt slag. Tyget är nästintill oförstörbart men ändå mjukt, skönt, varmt och mysigt. Finns för både dam och herr.

Outletpris: 1.400 kr
Ordinarie pris: 2.000 kr
Rabatt: 30%

Fjellrapp Lady ¾ Tights från Bergans of Norway
Dessa ingår i Bergans mest allsidiga serie ”lightweight” – med plagg i 100 % merinoull – utvecklade för alla typer av aktiviteter. Just dessa tights är extra praktiska om du bär stövlar eller pjäxor.

Outletpris: 375 kr
Ordinarie pris: 750 kr
Rabatt: 50%

Essens Mimic Hood från Haglöfs
Den här herrjackan är isolerad med QuadFusion Mimic, ett syntetmaterial som har de värmeegenskaper vi hittar hos dun men som samtidigt håller hög prestanda även när det regnar (vilket vi räknar med att det kommer göra relativt ofta det här vinterhalvåret).

Outletris: 1.400 kr
Ordinarie pris: 2.000 kr
Rabatt: 40%

Uplift Tights från Röhnisch
Är det okej att bära träningstights till vardags? Ja, så länge du inte ska på det där supermötet med chefen är det helt ok. Skippa gärna neonfärgat, och satsa istället på ett par tights i en mer neutral kulör. Det här snygga exemplaret från Röhnisch har kompressionspassform och är gjorda i ett mjukt, fukttransporterande material.

Outletris: 560 kr
Ordinarie pris: 799 kr
Rabatt: 30%